Home > Expositions > Sala Rusiñol

Sala Rusiñol:
HOMENAJE A RAMÓN AGUILAR MORÉ

Sala Rusiñol

Centre d\'Exposition

Dates

Exposition del 10/12/2020 al 09/02/2021 Terminé

Information

Sala Rusiñol

INFO Y MAPA DE LA SALA RUSIÑOL

Inauguració a Instagram 17 de desembre 2020 a les 19:30 h

NOTA DE LA GALERIA: 

La Sala Rusiñol presenta una exposició dedicada al desaparegut R. Aguilar Moré  (Barcelona 1924-2015).  Un lustre després del seu trapàs, els responsables de la galeria i els fills d’Aguilar Moré li reten homenatge amb una selecció d’obres de la col·lecció privada de l’artista.

 

És una ocasió excepcional per fer un recorregut per les obres més emblemàtiques d’aquest artista internacional que s’inicià al món de les exposicions l’any 1949 i a la qual li van seguir una ininterrumpuda successió de més de cent cinquanta exposicions individuals i moltes altres de col·lectives que el van convertir en un artista ben conegut tant a Espanya (Barcelona, Madrid, Bilbao, Santander, València, Sant Cugat, Girona, Mallorca, Reus, la Corunya…) com a l’estranger (París, Filadèlfia, Denver, Nova York, Londres, Chicago, Brussel·les, Newport, Ulm, Bèrgam, Luxemburg, Viena…)

Artiste: RAMÓN AGUILAR MORÉ



X

Abonnez-vous à la newsletter

Saisissez votre adresse mail et vous recevrez les dernières nouveautés concernant les centres d’art. Vous pourrez vous annuler votre abonnement à tout moment. novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Courriel:

J’autorise Barcelona Art à utiliser les données fournies lors de mon abonnement à des fins commerciales

Newsletter

Votre inscription a bien été prise en compte, nous vous en remercions! Nous espérons pouvoir répondre à vos attentes.