Home > Exposiciones > Sala Rusiñol

Sala Rusiñol:
HOMENAJE A RAMÓN AGUILAR MORÉ

Sala Rusiñol

Centro de exposición

Fechas

Exposición del 10/12/2020 al 09/02/2021 Terminada

Información

Sala Rusiñol

INFO Y MAPA DE LA SALA RUSIÑOL

Inauguració a Instagram 17 de desembre 2020 a les 19:30 h

NOTA DE LA GALERIA: 

La Sala Rusiñol presenta una exposició dedicada al desaparegut R. Aguilar Moré  (Barcelona 1924-2015).  Un lustre després del seu trapàs, els responsables de la galeria i els fills d’Aguilar Moré li reten homenatge amb una selecció d’obres de la col·lecció privada de l’artista.

 

És una ocasió excepcional per fer un recorregut per les obres més emblemàtiques d’aquest artista internacional que s’inicià al món de les exposicions l’any 1949 i a la qual li van seguir una ininterrumpuda successió de més de cent cinquanta exposicions individuals i moltes altres de col·lectives que el van convertir en un artista ben conegut tant a Espanya (Barcelona, Madrid, Bilbao, Santander, València, Sant Cugat, Girona, Mallorca, Reus, la Corunya…) com a l’estranger (París, Filadèlfia, Denver, Nova York, Londres, Chicago, Brussel·les, Newport, Ulm, Bèrgam, Luxemburg, Viena…)

Artista: RAMÓN AGUILAR MORÉ



X

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.