Home > Exposiciones > GALERIA ANTONI PINYOL

GALERIA ANTONI PINYOL:
SUPER NATURALOLI BERG

GALERIA  ANTONI PINYOL

Centro de exposición

Fechas

Exposición del 03/02/2023 al 31/03/2023 Terminada

Información

Inauguració: dissabte 4 de febrer de 12:30 a 14h.

Oli Berg presenta el 4 de febrer la seva nova exposició “SUPER NATURAL” a la Galeria Antoni Pinyol, una obra que compta amb les seves últimes produccions.

L'obra de Oli Berg té la naturalesa i el paisatge com a referència fonamental. Aquesta reivindicació del medi natural té una dimensió que en l'obra de Berg, és captivadora colorista i profunda. Les escultures monocromàtiques de colors purs i pintures que combinen formes i tons brillants ens acosten al pop i la celebració d'una naturalesa íntima que és, al mateix temps, un homenatge a l'exuberància i al poder natural. És un paisatge personal, on s'uneixen els elements que componen aquest món en el seu conjunt: flors, arbres, muntanyes, rius, mars... i que es presenten en aquesta exposició com a metàfora de la diversitat de l'ésser humà. Els materials que donen forma a les obres són l'acrílic sobre tela i les escultures realitzades en materials com a acer, alumini i ceràmica. Les superfícies brillants emfatitzen aquest caràcter personal del jardí que presenta Oli Berg.

Berg està graduada en l'Acadèmia de Belles arts d'Ucraïna i la Universitat BAU de Barcelona, Espanya i ha participat en la Biennal Internacional d'Art BACOS (2016), la Biennal Internacional d'Art de Florència (2017) i en nombroses exposicions a Madrid, Seoúl, Nova York i Barcelona, on treballa i resideix.X

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.