Home > Exhibitions > GALERIA ANTONI PINYOL

GALERIA ANTONI PINYOL:
SUPER NATURALOLI BERG

GALERIA  ANTONI PINYOL

Exhibition Center

Dates

Exhibition del 03/02/2023 al 31/03/2023 Ended

Info

Inauguració: dissabte 4 de febrer de 12:30 a 14h.

Oli Berg presenta el 4 de febrer la seva nova exposició “SUPER NATURAL” a la Galeria Antoni Pinyol, una obra que compta amb les seves últimes produccions.

L'obra de Oli Berg té la naturalesa i el paisatge com a referència fonamental. Aquesta reivindicació del medi natural té una dimensió que en l'obra de Berg, és captivadora colorista i profunda. Les escultures monocromàtiques de colors purs i pintures que combinen formes i tons brillants ens acosten al pop i la celebració d'una naturalesa íntima que és, al mateix temps, un homenatge a l'exuberància i al poder natural. És un paisatge personal, on s'uneixen els elements que componen aquest món en el seu conjunt: flors, arbres, muntanyes, rius, mars... i que es presenten en aquesta exposició com a metàfora de la diversitat de l'ésser humà. Els materials que donen forma a les obres són l'acrílic sobre tela i les escultures realitzades en materials com a acer, alumini i ceràmica. Les superfícies brillants emfatitzen aquest caràcter personal del jardí que presenta Oli Berg.

Berg està graduada en l'Acadèmia de Belles arts d'Ucraïna i la Universitat BAU de Barcelona, Espanya i ha participat en la Biennal Internacional d'Art BACOS (2016), la Biennal Internacional d'Art de Florència (2017) i en nombroses exposicions a Madrid, Seoúl, Nova York i Barcelona, on treballa i resideix.



X

Sign up to newsletter

Please enter your email address and you will be sent the latest news and novelties about art centres. You can unsubscribe at any time.

Email Addres:

The user authorises Barcelona Art to manage the data provided in this form for commercial purposes.

Newsletter

Thank you for subscribing to our Newsletter. We hope you will like the information we send you.