Home > Expositions > Galeria Joan Prats

Galeria Joan Prats:
Recado da Mata

Galeria Joan Prats

Centre d\'Exposition

Galería de arte GALERIA JOAN PRATS

Dates

Exposition del 11/03/2021 al 06/05/2021 En cours

Information

Galeria Joan Prats

INFO Y MAPA DE LA GALERÍA JOAN PRATS

La galeria presenta obra recent. Dibuixos, instal.lació, vídeo i fotografies.Quarta exposició de l'artista Caio Reissewitz

Nota de la galeria: 

El proper 11 de març inaugurem Recado da Mata, la quarta exposició de Caio Reisewitz a Galeria Joan Prats, on presentem 11 fotografies, un vídeo i un àudio.

Caio Reisewitz ha fet moltes de las fotografies reunides en aquesta exposició como una resposta a la lectura dels llibres de dos grans pensadors i líders indígenes que treballen avui a Brasil: A queda do céu [La caiguda del cel], de Davi Kopenawa en coautoria amb Bruce Albert, i Ideias para adiar o fim do mundo [Idees per a posposar la fi del món], d’Ailton Krenak. El títol d'aquesta exposició, a més, manlleva el títol del prefaci que l'antropòleg Eduardo Viveiros de Castro va escriure per al llibre de Kopenawa i Albert (...)

Artiste: Caio ReissewitzX

Abonnez-vous à la newsletter

Saisissez votre adresse mail et vous recevrez les dernières nouveautés concernant les centres d’art. Vous pourrez vous annuler votre abonnement à tout moment. novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Courriel:

J’autorise Barcelona Art à utiliser les données fournies lors de mon abonnement à des fins commerciales

Newsletter

Votre inscription a bien été prise en compte, nous vous en remercions! Nous espérons pouvoir répondre à vos attentes.