Home > Expositions > GOTHSLAND

GOTHSLAND:
PICASSO LINOGRAVURES

GOTHSLAND

Centre d\'Exposition

Galería de arte GOTHSLAND

Dates

Exposition del 12/02/2023 al 17/02/2023 Terminé

Information

La galeria d'art Gothsland torna a reviure la seva exposició temporal que té com a centre un dels artistes més representatius en tot el món, Picasso. Es podrá gaudir de nou de les seves Linogravures des del 12 gener fins al 17 de febrer. 

Picasso va explorar incessablement el mitjà de la impressió al llarg de la seva vida, emprant diverses tècniques que anaven des de la litografia fins l'aiguafort passant per la punta seca i el monotip. Durant la seva estada al sud de França a finals dels anys cinquanta, Picasso va treballar molt directament la tècnica del gravat amb una planxa de linòleum, que tallava amb un ganivet o una gúbia. Al 1959 va fer servir aquesta tècnica com a mitjà d’expressió complet, degut sens dubte a la voluntat de l’artista de donar al color un lloc d’honor dins de la creació impresa.

Artiste: PICASSO



X

Abonnez-vous à la newsletter

Saisissez votre adresse mail et vous recevrez les dernières nouveautés concernant les centres d’art. Vous pourrez vous annuler votre abonnement à tout moment. novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Courriel:

J’autorise Barcelona Art à utiliser les données fournies lors de mon abonnement à des fins commerciales

Newsletter

Votre inscription a bien été prise en compte, nous vous en remercions! Nous espérons pouvoir répondre à vos attentes.