Home > Exposiciones > GOTHSLAND

GOTHSLAND:
PICASSO LINOGRAVURES

GOTHSLAND

Centro de exposición

Galería de arte GOTHSLAND

Fechas

Exposición del 12/02/2023 al 17/02/2023 Terminada

Información

La galeria d'art Gothsland torna a reviure la seva exposició temporal que té com a centre un dels artistes més representatius en tot el món, Picasso. Es podrá gaudir de nou de les seves Linogravures des del 12 gener fins al 17 de febrer. 

Picasso va explorar incessablement el mitjà de la impressió al llarg de la seva vida, emprant diverses tècniques que anaven des de la litografia fins l'aiguafort passant per la punta seca i el monotip. Durant la seva estada al sud de França a finals dels anys cinquanta, Picasso va treballar molt directament la tècnica del gravat amb una planxa de linòleum, que tallava amb un ganivet o una gúbia. Al 1959 va fer servir aquesta tècnica com a mitjà d’expressió complet, degut sens dubte a la voluntat de l’artista de donar al color un lloc d’honor dins de la creació impresa.

Artista: PICASSO



X

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.