Home > Noticias > TALKING GALLERIES. JORNADES SOBRE Art & Galerisme

08/12/2021

TALKING GALLERIES. JORNADES SOBRE Art & Galerisme


Jornades sobre Art & Galerisme 
Dilluns 13 desembre, 10 a 13.00 h
Espai Volart - Fundació Vila Casas (C/Ausiàs March, 22)

Organitza Galeries d'Art de Catalunya
En col·laboració amb Talking Galleries

INFO: 

Ens complau anunciar la 9a. edició de les Jornades Sobre Art & Galerisme, la trobada dedicada a l'intercanvi i diàleg entre professionals del sector del galerisme d'art en l'àmbit català, presentada Galeries d'Art de Catalunya en col·laboració amb Talking Galleries.  

Sota el títol "Les arts visuals en l'encreuament entre cultura i educació", el programa d'enguany posarà el focus en els vincles entre arts i educació per conèixer experiències tant des dels centres d'art com de l'àmbit educatiu, amb la voluntat de reflexionar entorn de la capacitat educativa de les galeries d’art

Sergi Díaz (Cultura i Educació als Barris, ICUB) / Vinyet Panella (CoNCA / Projecte AraArt) / Dimas Fàbregas (mestre especialista d'Educació Artística: Visual i Plàstica, Director de l’Escola La Immaculada de Vilassar de Dalt) / Alba García (Servei Educatiu, Fundació Vila Casas) / Anna Guarro (Servei Educatiu, Museu Picasso) / Laia Colell (A Bao A Qu) / Llucià Homs (Talking Galleries) / entre altres. 

Fuente: The Art NewspaperX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.