Home > Noticias > Després de vacances, comença el Revela'T

16/08/2021

Després de vacances, comença el Revela'T


Després de vacances, comença el Revela'T

Nota del revela't: 

Queda poc més d'un mes per la 9ª edició del Festival Revela'T, que et recordem que se celebrarà del 18 de setembre al 12 d'octubre de 2021. 

 

L'any passat potser et vas perdre l'ocasió d'assistir al Revela'T, però aquest setembre esperem que la pandèmia ja no t'impedeixi venir a celebrar amb nosaltres la gran festa de la fotografia. Ho tindrem tot preparat i amb més il·lusió que mai de tornar-te a veure. 

 

Vine a gaudir de les exposicions, tallers, Market fotogràfic i la resta d'activitats programades el cap de setmana del 24, 25 i 26 de setembre.

 

Perquè no se t'oblidi res, et comentem els esdeveniments més importants que tindràn lloc durant aquests dies. Fuente: revela'TX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.