Home > Noticias > LOOP 2020 PROGRAMA DEL FESTIVAL

22/09/2020

LOOP 2020 PROGRAMA DEL FESTIVAL


LOOP BARCELONA anuncia el programa del festival.

10 al 22 de novembre de 2020

I comença d'aquesta manera: "ARA MATEIX: TOT ESTÀ PER FER I TOT ÉS POSSIBLE".

Com sabeu, són els versos d'un esplèndid poema de Miquel Martí i Pol, però també són el títol que va triar Chus Martínez per a l'exposició que comissaria en col.laboració amb Rosa Lleó per l'edició d'enguany del Festival.

Aquí teniu la nota i els artistes de Loop Barcelona:

Entre els artistes participants estaran: Valentina Alvarado Matos, Blanca Arias García, Anna Dot, Carlos Vásquez Méndez, Augustín Ortíz Herrera, Àlex Palacín, Mabel Palacín, Helena Vinent o Pedro Torres. La majoria dels comissaris i programadors convidats també operen actualment a Barcelona; entre ells, Laura Baigorri, Manuel Ciruaqui, Gisela Chillida, Natàlia Chocarro, Blanca del Río, Menene Gras Balaguer, Gabriel Virgilio Luciani, Leandro Madrazo, Albert Mercadé, Martina MillàMarta Pol, Eduard Rubix, Hilde Teerlinck, Rubén Verdú i Marina Vinyes Albes.

Les propostes elaborades per un grup encara més ampli de col·laboradors estaran repartides en diferentes espais de la ciutat com Casa Asia, Casa Elizalde, Casa de Rússia a Barcelona, Casa Seat, Casa Vicens, el CEC - Centre Excursionista de Catalunya, el Cercle del Liceu, el Centre Cívic Convent de Sant Agustí, EINA Idea, la Filmoteca de Catalunya, la Fundació Lluís Corominas, la Fundació Vila Casas, La Ideal, La Salle, KBr - Fundación Mapfre, Museu Frederic Marès, Palau Güell, al Pavelló Mies van der Rohe, el Museu Picasso, el Reial Cercle Artístic.

Com cada any, el City Screen complementarà la programació oficial de festival. Amb la coordinació de Victoria Sacco i la participació de més de 30 espais de la ciutat, comptarà amb propostes independents per tenir una visió més àmplia de la videocreació contemporània. Entre ells: àngels barcelona, àngels barcelona - espai 2, Art Aurora Galeria, Bombon Projects, CAGE - Contemporary Art Gallery, CHEZ XEFO - Art Gallery, Chiquita Room, Cordova, Die Ecke Art Contemporani, Dilalica, Espronceda Institute of Art & Culture, Fundació Ideograma, Galeria Joan Prats, Galeria Zielinsky, Gracias por su visita, Homesession, Juan Naranjo Galeria d'Art & Documents, L&B Gallery, Lab36 - Galeria SENDA, Metàfora Studio Arts Programme, Projekteria [Art Gallery], SENDA, Tangent Projects, trama34, Urban Gallery, i més participants per confirmar pròximament.

El festival també arribarà més enllà de la ciutat de Barcelona, per involucrar a diferents entitats a l'Hospitalet de Llobregat i Sant Cugat del Vallès (el Centre d'Art Tecla Sala, l'TPK - Art i Pensament Contemporani i el Centre d'Art Maristany, entre d'altres), així com a totes les entitats que formen part de la Xarxa de Centres d'Arts Visuals de Catalunya, fruit d'un intercanvi continu que s'ha dut a terme al llarg dels anys per promoure el Premi de Videocració.

Projecció internacional (online i offline)
Altres grans institucions com el CCCB-Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, la Fundació Antoni Tàpies en col·laboració amb la Han Nefkens Foundation, la Fundació Joan Miró o el MACBA-Museu d'Art Contemporani de Barcelona acolliran exposicions dedicades a artistes reconeguts internacionalment i distingits per les seves obres en format video, com Aziz Hazara, William Kentridge, Nalini Malani o Tony Cokes. Per complementar el programa, també una sèrie d'aportacions en línia de reconegudes col·leccions de videoart i entitats productores com In Between Art Film (Roma), la Julia Stoschek Collection (Düsseldorf i Berlín) o Thyssen Bornemisza Art Contemporary (Viena i Madrid).Fuente: Loop BarcelonaX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.