Home > Noticias > Museu Nacional d'Art de Catalunya

31/07/2020

Museu Nacional d'Art de Catalunya


Aixó és el que ens fa saber el MNAC:

Més serveis que mai per facilitar-te la visita.

Ens proposa que gaudim no només de l'art  sinó també de l'entorn natural que ofereix Montjuïc.

Ampliats els horaris de cap de setmana. Taniu un bus llançadora gratuït des de la Plaça d'Espanya i et porta a tots els museus del parc.

Pots agafar un pícnic al bar de la Terrassa Fresc.

 

Nota del MNAC:

Al Museu t'hi esperem amb una col·lecció revisitada i enriquida per propostes d'artistes contemporanis com Son d'oriol vilapuig i Nuar l'espai  d'Aurèlia Muñoz, i les intervencions de les joves creadores Èlia Llach amb Croquis inconcret o Anna Dot, que després de tres mesos de tancament i en col·laboració amb els alumnes de l'Institut Maria Espinalt de Barcelona ens ha rebut amb Fuga sonora. Obertura.

VEURE EL VIDEOFuente: MNACX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.