Home > Noticias > Galeries d'Art de Catalunya

24/07/2020

Galeries d'Art de Catalunya


GAC  Galeries d'Art de Catalunya

Nota de GAC:

Després del postconfinament, ara cal més que mai la necessitat de nodrir-nos l'esperit. Sota la denominació de “nova normalitat”, tal com diu l'Àlex Salas al seu article per a la nostra web (El mercat virtual: Arco Lisboa, un toc d’atenció), les pautes de socialització que havien estat aturades es reprenen i, amb la progressiva desescalada, tornem a establir rutines de retrobament entre les persones. Especialment en el món cultural, es palès que estem establint nous costums en el consum del que oferim al públic.

El mercat virtual: Arco Lisboa, un toc d'atenció
 
És per això que, des del GGAC, volem reforçar el nostre paper de motor actiu per a la promoció de l'Art i la Cultura, ideant una nova manera d'interaccionar amb el públic amb nous projectes.

Inicialment, hem creat una nova imatge corporativa, més directa i englobadora del que som: les Galeries d’Art de Catalunya, les GAC. Com alguns deveu intuir, entre altres coses, hem volgut simplificar i sintetitzar la nostra denominació d'acord a la del nostre acte més consolidat: els Premis GAC.

Amb aquesta nova imatge virtual corporativa serem encara més proactius en les accions on-line, englobant totes les propostes de l’Art a Catalunya: modern, contemporani i emergent.

Les Galeries d'Art de Catalunya (GAC), com a institució sense ànim de lucre, formen part de l’ecosistema de les Arts Visuals i, per mantenir-lo actiu, cal el compromís i la complicitat de tots vosaltres en aquest projecte comú i col.lectiu.

 

Junts som Cultura!

Som Art! Fuente: GAC Galeries d'Art de CatalunyaX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.