Home > Noticias > REOBRE EL MUSEU NACIONAL D'ART DE CATALUNYA MNAC

16/06/2020

REOBRE EL MUSEU NACIONAL D'ART DE CATALUNYA MNAC


NOTA DEL MNAC:

Ha arribat el dia! Teníem moltes ganes de reobrir el Museu i de dir-te “hola” de nou.
 
Obrim preparats amb les mesures necessàries perquè tinguis una visita segura i confortable, i amb algunes novetats pensades per facilitar-te el retorn al Museu.
 
Perquè puguis aprofitar al màxim el cap de setmana, hem allargat els horaris i estarem oberts de dimecres a diumenge des de les 10 fins a les 20 h.
 
Per facilitar-te l’arribada al Museu, trobaràs un bus gratuït que et portarà des de la plaça d’Espanya - Av. Maria Cristina fins a les portes del Museu. Cada 30 minuts, tots els divendres, dissabtes i diumenges (del 12 de juny al 27 de setembre).
 
Per celebrar aquest retrobament amb l’art fem una promoció especial en l’entrada general del Museu: per cada dues entrades que compris, una et sortirà gratuïta.
 
I quan arribis al Museu o per anar preparant la teva visita des de casa, descarrega’t les nostres apps gratuïtes, que t’ofereixen diferents itineraris a través de les obres de la col·lecció.

Ho tenim tot a punt perquè gaudeixis d’una visita segura i confortable!

 Fuente: MNACX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.