Home > Noticias > MUSEU NACIONAL ARQUEOLÒGIC DE TARRAGONA. OBRA LES PORTES

04/06/2020

MUSEU NACIONAL ARQUEOLÒGIC DE TARRAGONA. OBRA LES PORTES


Com vosaltres sabeu el MNAT és el museu més gran de Catalunya dàquesta tipologia i una joia de l'Arqueologia

 

TEXT QUE ENVIA EL M.N.A.T.

Sota el lema Obrim el MNAT. Recuperem el nostre espai el Museu Nacional Arqueològic, després d’obrir el passat 19 de maig l’exposició TARRACO/ MNAT, reobre la resta dels seus espais aquest dissabte 6 de juny.


Amb el Museu i Necròpolis Paleocristians de Tarragona (Tarragona), la Vil·la romana dels Munts (Altafulla) i el Conjunt monumental de Centcelles (Constantí), el MNAT tornar a posar en marxa aquests tres jaciments arqueològics, declarats Patrimoni Mundial l’any 2000.
La visita es pot realitzar dins dels horaris habituals de cada centre. 
Fins el dia 21 de juny, l’entrada serà gratuïta a tots els centres.

Per tal de vetllar per la seguretat de la visita, s'han revisat i implantat mesures i protocols per garantir la protecció de visitants, treballadors i de la col·lecció.

Us recordem que podeu visitar-nos individualment o en grups de convivència. Durant la visita heu de dur la mascareta posada, tant els adults com els infants, i cal que respecteu la distància física de 2 metres, així com seguir les indicacions del personal del museu.Fuente: MNATX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.