Home > Noticias > CANALS GALERIA D'ART

26/05/2020

CANALS GALERIA D'ART


Avui dia 26 de maig de 2020 a les 11 h s’ha inaugurat de forma simultània al espai físic i a Internet de l’exposició “La dona en l’Art”

 

NOTA DEL GALERISTA:

El món de l'art tal com l'hem construït fins avui, ha començat a deixar d'existir. Depèn de nosaltres construir la nova forma de transmetre l’art actual tot arribant a nous públics.

Hem reinventat, enriquit i accelerat els nostres projectes culturals i educatius, i els hem traslladat a les nostres xarxes socials, web i perfils a internet per arribar directament a les cases dels nostres visitants .

 

La nostre programació ara adapta-da a l'entorn digital, perquè l'aïllament ha servit per reforçar llaços i apropar-nos tots molt més.

 

 Fuente: CANALS GALERIA D'ART PIONERA EN L'ERA POST PANDÈMIA.X

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.