Home > Noticias > LA FUNDACIÓ VILA CASAS ENS ENVIA NOVES CÀPSULES DE CONFINAMENT.

05/05/2020

LA FUNDACIÓ VILA CASAS ENS ENVIA NOVES CÀPSULES DE CONFINAMENT.


Amb les càpsules de confinament la Fundació Vila Casas  #LaVilaCasasAcasa vol donar veu als seus artistes per saber com estan vivint aquesta pandèmia.

NO US PERDEU EL VIDEO DE L'ENTREVISTA QUE TENIU UNA MICA MÉS ABAIX.  ALGO APRENDREU.

Manel Armengol des de Tiana. 21 d'abril de 2020
Domènec Corbella des de Barcelona. 23 d'abril de 2020
Alba Mayol des de Barcelona. 28 d'abril de 2020
Anna Ill des de Londres. 28 d'abril de 2020

CÀPSULES DE CONFINAMENT

 

Avui ens obre les portes Josep Maria Camí, que ens explica com està vivint el confinament i que l’afronta com un temps de silenci necessari. Un silenci d'altra banda present en la seva producció artística des de fa cinc anys. Segons l’artista, aquesta situació sens cap mena de dubte canviarà el món de la cultura.

ENTREVISTA A JOSEP MARIA CAMÍ

 

Art en família
Al Facebook del Museu Can Framis i del Museu Can Mario hi trobareu propostes creatives per fer amb els més petits de casa inspirades en les obres de la col·lecció. Compartiu-ne els resultats amb el hashtag #LaVilaCasasAcasa

ELS MUSEUS I ESPAIS DE LA FUNDACIÓ VILA CASASFuente: FUNDACIÓ VILA CASASX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.