Home > Noticias > 3Punts Galeria obrirà amb tota normalitat a partir del dilluns 11 de maig 2020. Us desitgem molta sort.

05/05/2020

3Punts Galeria obrirà amb tota normalitat a partir del dilluns 11 de maig 2020. Us desitgem molta sort.


 Us informem del text que ens envia la galeria:

Tornem a començar.
 
Esperem que us trobeu tots bé. Han estat unes setmanes molt dures però entre tots tirarem endavant. Nosaltres no hem parat de treballar des de casa i a partir del dilluns 4 de maig ho farem a la galeria.
 
Si bé en el nostre espai les mesures de seguretat estan garantides, ja que no hi ha cap problema a mantenir els dos metres de distància entre persones, de moment només podem obrir amb CITA PRÈVIA. És per aixó que us demanem que reserveu les visites a través del mail galeria@3punts.com o del telèfon de la galeria 649 39 55 69.
 
A partir del dilluns 11 de maig la galeria obrirà ja normalment en el nostre horari habitual (dilluns de 16h a 20h, de dimarts a dissabte d’11h a 20h).
 
Esperem continuar comptant amb el vostre suport, moltes gràcies i esperem veure-us aviat.

 Fuente: 3 Punts GaleriaX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.