Home > Noticias > MINIPRINT INTERNACIONAL DE CADAQUÉS 2020

04/05/2020

MINIPRINT INTERNACIONAL DE CADAQUÉS 2020


 Us informem amb l'escrit de la organització del Mini Print Internacional de Cadaqués 2020

 

Ajornades les exposicions individuals del 2020

Ens sap molt greu anunciar-ho, però les exposicions dels 6 guanyadors del Mini Print Internacional de Cadaqués del 2019 s’hauran de fer l’estiu del 2021.

En aquests dies d’incertesa sense precedents, no podíem assegurar que els guanyadors podrien venir a Cadaqués i exercir com a membres del jurat del Mini Print Internacional de Cadaqués 2020, i preferim que vinguin i siguin membres del jurat de l’edició del 2021.

La bona notícia és que els gravats de les seves exposicions individuals són a les nostres mans, i per tant estaran a l’abast del públic aquest estiu del 2020.

Això s’ha acordat amb els 6 artistes guanyadors.

Com que no els tindrem com a membres del jurat del 40è Mini Print, haurem de comptar amb l’amable ajuda dels nostres experts locals per dur a terme aquesta tasca. Ampliarem aquesta informació més endavant.

Participació esperada, exposicions itinerants, guanyadors

Tot i que encara no sabem quants participants tindrem finalment aquest any, esperem que la participació baixi molt. Teníem moltes ganes de rebre-us a tots en aquest 40è aniversari del Mini Print de Cadaqués amb una exhibició plena d’artistes fantàstics, però molts no han pogut anar als seus tallers per acabar els gravats. Uns altres no han pogut enviar els paquets.

Tenim l’esperança que la situació hagi millorat molt cap a finals de juny. Tot i així, tenim seriosos dubtes de que es pugui obrir l’exposició a Wingfield Barns (Regne Unit). Tenim la intenció d’obrir la nostra galeria de Cadaqués, però esperem menys visitants del que és habitual. Potser quan l’exposició hagi de viatjar a Pineda o a França (oct/nov/des) les coses hagin tornat a la normalitat. Tanmateix, està clar que les implicacions socials i financeres de la crisi del covid també afectaran al nostre Mini Print.

A fi de facilitar les coses a tothom, també hem pres la difícil decisió de reduir a tres el nombre de guanyadors del Mini Print Internacional de Cadaqués 2020. Més endavant ampliarem aquesta informació.

Evidentment, no era ben bé això el que teníem planejat per al nostre 40è aniversari. Una altra vegada lamentem moltíssim haver hagut de prendre aquestes decisions. No hi ha hagut alternativa. Encara confiem a inaugurar l’exposició del 40è Mini Print Internacional de Cadaqués el 27 de juny al Taller Galeria Fort, a Cadaqués, i fins llavors, us fem arribar la nostra estima i suport.

 

 Fuente: Mini Print Internacional de CadaquésX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.