Home > Noticias > Josep Canals: “Lamento moltíssim que Sant Cugat no hagi entès el seu poder culturalˮ

30/03/2020

Josep Canals: “Lamento moltíssim que Sant Cugat no hagi entès el seu poder culturalˮ


 

El galerista santcugatenc Josep Canals va anunciar abans de l’estat d’alarma que la Biennal d’Art Contemporani Català, impulsada per ell l’any 1977, seguiria en peu tot i la decisió de l'Ajuntament de retirar-li el suport. En la nova etapa estarà codirigida per la revista Bonart Cultural i farà una retrospectiva sobre l’art emergent del país i els artistes que s’han donat a conèixer a través de la mostra durant els darrers 43 anys. Ara a l’espera de saber quan acaben les restriccions marcades per la COVID-19, Canals explica com s’ha pres la decisió, el sentit de l’aposta i què li sembla la gestió cultural a Sant Cugat.

LLEGIU L'ARTICLE COMPLETFuente: Josep Canals.X

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.