Home > Noticias > LA FUNDACIÓ VILA CASAS COMUNICA L'AGENDA D'ACTIVITATS DEL MES DE GENER 2020

17/01/2020

LA FUNDACIÓ VILA CASAS COMUNICA L'AGENDA D'ACTIVITATS DEL MES DE GENER 2020


Gener 2020

VISITA FAMILIAR: Quadern de viatge

Museu Can Framis  4 de gener 11:00 h

Tot fent un recorregut per l’exposició permanent del Museu Can Framis, emprendrem un viatge que ens farà aturar en algunes obres per conèixer històries i tècniques artístiques sorprenents. Tot seguit, crearem un quadern on hi plasmarem les experiències viscudes i les tècniques descobertes en aquest singular viatge.

 

 

 VISITA Familiar: Transportem l'art

Museu Can Framis  18 de gener 11:30 h

Un objecte d’ús quotidià s’amaga en algunes obres del Museu Can Framis. Per descobrir-lo, les famílies hauran de deixar-se emportar pels color, les formes i les textures de les obres i visitar llocs insospitats. Després del recorregut guiat per l’exposició permanent, adults i infants posaran en pràctica els seus descobriments tot creant la seva pròpia obra.

 Visita guiada a l'exposició permanent

Monòleg, diáleg i concepte

25 de gener 12:00 h Museu Can Framis

 

 

 INSCRIPCIONSFuente: FUNDACIÓ VILA CASASX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.