Home > Noticias > MADRID CELEBRA EL 35 ANIVERSARI D’ARCO AMB INTERVENCIONS EN ESPAIS INSTITUCIONALS

27/01/2016

MADRID CELEBRA EL 35 ANIVERSARI D’ARCO AMB INTERVENCIONS EN ESPAIS INSTITUCIONALS


bonart

En el seu 35è Aniversari, ARCOmadrid vol estendre a la ciutat i retre el seu propi homenatge a Madrid i, d’aquesta manera, posar en valor a les institucions públiques de la ciutat. La Fira, convertida des de la seva creació el 1982 a cita indispensable en el calendari cultural espanyol, pot presumir de mantenir uns ferris vincles amb les institucions madrilenyes que l’han recolzat de manera incondicional i contribuït a apropar a professionals, i al públic en general, el art contemporani.

En aquest sentit neix Any 35. Madrid, un projecte comissariat per Javier Hontoria i amb la col·laboració del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, que presentarà intervencions d’artistes en espais molt diferents, institucions artístiques o sense vinculació a l’art contemporani, que subratllaran i realçaran la identitat de cada lloc i exploraran la manera en què les percebem des del nostre ara.

Espais com el Museu Arqueològic Nacional, Museu Nacional d’Antropologia, Museu Naval, Museu Cerralbo, Estudis. Tabacalera, Museu del Romanticisme, Casa Àrab i l’Ambaixada de Colòmbia amb els quals comprovar com totes les pràctiques poden mirar-se des de perspectives sinèrgiques i no excloents. Amb l’art contemporani com a element que aglutini totes les institucions, les exposicions d’artistes com Adrià Amaral; Fina Miralles; Rogelio López Cuenca; Oriol Vilanova; Fernando García; Mikel Eskauriaza; Johanna Carrer; Khalil Rabah, es convertiran en eines per interactuar amb la ciutat i conèixer llocs que habitualment s’escapen dels moviments quotidians.

Les exposicions  inaugurades el 17 de febrer 2016
Casa Àrab * | Khalil Rabah
Ambaixada de Colòmbia | Johanna Carrer
Museu Naval | Mikel Escauriaza
Estudis. Tabacalera | Adriano Amaral
Museu Arqueològic Nacional | final Miralles
Museu Nacional d’Antropologia | Rogelio López Cuenca
Museu Cerralbo | Oriol Vilanova
Museu del Romanticisme | Fernando GarcíaFuente: bonart actualitatX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.