Home > Noticias > REVELA-T EL MILLOR FESTIVAL DE FOTOGRAFIA ANALÒGICA DEL MÓN

14/05/2017

REVELA-T EL MILLOR FESTIVAL DE FOTOGRAFIA ANALÒGICA DEL MÓNDel divendres 19 al diumenge 28 de maig de 2017
A Vilassar de Dalt - Barcelona.

Estem veient que la fotografia analògica, a la qual abans de l'era digital, dèiem simplement "fotografia", gaudeix de molt bona salut, encara que lamentablement hem de reconèixer que és minoritària.

Jo la practico des de fa uns 28 anys. Alguns reveladors no els trobo al mercat, però comprant els components químics i una balança de precisió s'obtenen uns resultats excel·lents sense necessitat d'estar llicenciat en química.

Revela-T celebra la seva cinquena edició. Enhorabona.

Aquest any es proposa un tema comú "Hidden", per donar coherència a una mica més de cinquanta exposicions de fotògrafs i galeristes de primera línia, tant nacionals com internacionals.

Com explica el propi festival, es reivindica la fotografia química, el negatiu, la fotografia sense presses, la "slow photo". On el resultat final, és a dir, la còpia final pot arribar a tenir una "sensualitat" inimaginable. És difícil explicar perquè dic "sensualitat", però quan s'observa la profunditat dels negres, dels viratges profunds, resulta difícil definir-la d'una altra manera.

El festival organitza també tallers, demostracions, projeccions, xerrades per a comprendre la importància de la fotografia analògica en el món de l'art.

Jo hi aniré al menys dos dies. No deixin d'anar-hi, que ho gaudeixin.

Aqui tenen el link: http://revela-t.cat/2017/

twitter    https://twitter.com/Revela_T

twittrer 

Fuente: BCNArtX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.