Home > Noticias > Presentació de la Fira Modernista de Terrassa

03/05/2017

Presentació de la Fira Modernista de Terrassa


https://twitter.com/MuseusdeSitges

click http://museusdesitges.cat/ca/activitats/presentacio-de-la-fira-modernista-de-terrassa

Sitges és la població convidada de la XV edició de la Fira Modernista de Terrassa, que se celebra els propers dies 12, 13 i 14 de maig de 2017. La Fira Modernista està declarada com a festa local d'interès turístic per la Generalitat de Catalunya.

La Fira Modernista de Terrassa convida a fer un viatge al passat per reproduir l’esplendor modernista de finals de segle XIX i principis del XX. Amb un programa de 300 activitats, la Fira proposa una experiència única a través de personatges singulars, recreacions històriques, artesans tradicionals, visites guiades i teatratlitzades als principals edificis modernistes de la ciutat, exposicions, espectacles i sobretot el caliu de la gent que protagonitza la Fira al carrer amb els seus vestits d’època. Enguany la Fira gira entorn la figura de Santiago Rusiñol. De la mà de Rusiñol, Sitges és la població convidada a la Fira aquest 2017.

Lloc: Museu del Cau Ferrat.

Hi intervindran:
- Miquel Forns, alcalde de Sitges.
- Jordi Ballart, alcalde de Terrassa.
- Vinyet Panyella, directora de Museus de Sitges.Fuente: Museus de SitgesX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.