Home > Noticias > @nauivanow NAU IVANOW

25/04/2017

@nauivanow NAU IVANOW


POSA EN MARXA EL NPU PROJECTE  EXIT

La Nau Ivanow vol esdevenir un punt de referència per a les joves companyies i oferir-los un acompanyament proper que els faciliti el salt a la internacionalització.

Aquest 2017 iniciem EXIT (Experiències InTernacionals). Vol ser un espai de sensibilització, formació i treball, al voltant de la internacionalització, que ajudi les companyies a créixer i a establir el salt internacional com un dels seus objectius de futur.

Oferirem càpsules formatives per descobrir en el propi treball artístic les oportunitats que es poden obrir a les companyies en ampliar els seus circuits i la sortida a l’exterior; facilitarem les eines metodològiques i els recursos d’informació per donar a conèixer els projectes de les arts en viu, i organitzarem xerrades per establir un panorama general de festivals i mercats d’arts escèniques presents actualment a Llatinoamèrica i a Europa.

Anireu trobant tota la informació d'EXIT a través de les xarxes socials.

http://www.nauivanow.com/

@nauivanowFuente: Nau IvanowX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.