Home > Noticias > Presenta la teva candidatura als guardons Cultura Mataró

25/04/2017

Presenta la teva candidatura als guardons Cultura Mataró


@CulturaMataro

 

CLICK   https://goo.gl/eteZ0C

La Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró convoca la primera edició dels guardons Cultura Mataró, el més alt reconeixement que dóna la ciutat als seus creadors i agents culturals.

Des d'avui i fins al 2 de juny es poden presentar les candidatures de les persones, col·lectius, empreses i projectes mataronins, o amb vinculació a la ciutat i a la comarca, de més rellevància de l’any 2016, mereixedors d’un reconeixement institucional per la seva contribució singular a la cultura i a la seva projecció.

 

Categories:

1. Innovació i emprenedoria

2. Projecció de la ciutat

3. Compromís i cohesió social

4. Recerca i difusió

5. Trajectòria i personalitat mataronina

6. Premi del jurat

 

Proposa la teva candidatura:

Poden presentar candidatures entitats, col·lectius i persones a títol individual. Per a fer-ho cal emplenar el formulari de sol·licitud i acompanyar-lo d'una motivació raonada. La documentació es pot presentar al registre de les oficines de la Direcció de Cultura i a les oficines d'atenció ciutadana, o bé per via telemàtica a l'adreça de correu electrònic cultura@ajmataro.cat.

Podeu consultar les bases de la convocatòria i descarregar-vos el formulari en els enllaços adjunts.

 

 Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de MataróFuente: Cultura MataróX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.