Home > Noticias > Setmana Santa i Sant Jordi propicien un abril ple d’activitats als museus sitgetans

19/04/2017

Setmana Santa i Sant Jordi propicien un abril ple d’activitats als museus sitgetans


@MuseusDeSitges

http://www.museusdesitges.cat

Setmana Santa amb activitat intensa als Museus de Sitges. El Palau de Maricel, que ara fa unes setmanes va recuperar les visites guiades entre setmana, oferirà tres sessions diàries des del dimarts 11 fins al diumenge 16 d’abril. Com és habitual, els passis seran a les 11h en anglès, a les 12h en català i a les 13h en castellà, i també es mantindran durant els dos diumenges següents del mes d’abril.

Les altres dues grans propostes per a aquesta Setmana Santa són les visites a les exposicions que acullen la Fundació Stämpfli i Can Rocamora. A l’espai de referència de l’art contemporani s’hi pot veure Lux, una selecció de les millors obres de l’artista català Antoni Taulé, amb els seus particulars jocs de llums. I a la sala expositiva que uneix el Cau Ferrat amb el Museu de Maricel s’hi ha estrenat recentment la mostra De la mar al paper, un passeig pel llegat d’Emerencià Roig i Raventós que recupera el passat mariner de la vila i del conjunt del país.

L’altre pol de referència d’aquest mes d’abril serà la celebració de la Diada de Sant Jordi. Els Museus de Sitges, en col·laboració amb l’Ajuntament i l’Institut Joan Ramon Benaprès, ha preparat, pel divendres 21, una marató de lectura per commemorar el centenari de L’auca del senyor Esteve, l’obra teatral de referència de Santiago Rusiñol. I el diumenge 23, dins la Fira de Sant Jordi que se celebrarà al Passeig, els Museus de Sitges trauran al carrer totes les seves publicacions amb descomptes especials

Aquest mes d’abril tan intens es tancarà el divendres següent, dia 28, amb una sortida cultural a Madrid. L’escapada inclourà visites guiades a cinc museus de la capital espanyola i l’assistència a una representació teatral. Fuente: Museus de SitgesX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.