Home > Ferias de Barcelona - Cataluña >

BARCELONA DESIGN WEEK

BARCELONA DESIGN WEEK

Centro de exposición

Fechas

Feria del 12/06/2019 al 20/06/2019 Terminada

Descripción

Barcelona Design Week

Del 12 al 20 de Juny 2019.

BDW'19 Quines són les capitals i el rol del disseny en les 'Transicions´19

 Cita ineludible sobre el disseny, creativitat i innovació a Barcelona i una de les més importants del calendari internacional.

BCD i SDD replantegen el ´well-being al BDW

Aquesta edició el FAD reflexionarà sobre el bon diseny.

D'una banda, celebrarà l'excel·lència amb el lliurament dels premis que organitzen les seves associacions i la seva exposició anual, «El millor disseny de l'any». De l'altra, realitzarà una sèrie d'activitats que, sota el títol «Good Design is...», reflexionaran al voltant dels principis del bon disseny avui, ja sigui per alineació o per contraposició a la visió original de Dieter Rams, el dissenyador més influent del segle passat i autor dels «10 principis del bon disseny». [+

Disseny Hub Barcelona. Plaça de les Glóries, 37-38 (Barcelona)X

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.