Home > Exposiciones > ELDILUVIO UNIVERSAL

ELDILUVIO UNIVERSAL:
MÁSCARAS

ELDILUVIO UNIVERSALELDILUVIO UNIVERSAL

Centro de exposición

Galería de arte EL DILUVIO UNIVERSAL

Fechas

Exposición del 31/03/2023 al 30/04/2023 Terminada

Información

TALLER DE MÀSCARES
Amb Johanna i Cristóbal Schmal


Les màscares han existit des de l'inici de la humanitat ja sigui com a símbol d'estatus social com de connexió amb el sagrat, d'ocultació però també com a projecció de la nostra identitat. En aquest taller explorarem les possibilitats creatives de les màscares des d'una perspectiva artística. A través de la tècnica del collage amb papers pintats utilitzant pigments naturals realitzarem 2 màscares: una a escala real i una altra sobre paper. L'objectiu és experimentar amb el caràcter intuïtiu i lúdic d'aquesta tècnica que permet fer i desfer donant curs a l'inesperat i la sorpresa.

 

Dissabte 15 d'Abril 2023 de 10.30h a 13.30h

Artista: JOHANNA STÓBAL SCH MAL



X

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.