Home > Exposiciones > MUSEU PICASSO

MUSEU PICASSO:
PICASSO PROJECTE BLAU

MUSEU PICASSO

Centro de exposición

Fechas

Exposición del 06/04/2022 al 04/09/2022 Terminada

Información

Info: https://bit.ly/3wRp6GM

Nota del Museu: 

El Museu presenta un projecte inèdit sobre els estudis tècnics de les principals obres de la col·lecció permanent del període blau de l’artista, un període determinant de l’obra del pintor i que està molt ben representat a les nostres col·leccions. La mostra examina diversos aspectes de les obres, des del procés creatiu, els materials constitutius i la distribució de les capes de color, fins a la contextualització i la interrelació amb obres del mateix període o de períodes anteriors, en el cas de les teles reutilitzades, passant per les estratègies de conservació.

 


X

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.