Home > Exposiciones > 3 PUNTS GALERIA

3 PUNTS GALERIA:
AS WE ARE

3 PUNTS GALERIA

Centro de exposición

Galería de arte 3 PUNTS GALERIA

Fechas

Exposición del 22/01/2022 al 03/03/2022 Terminada

Información

Exposició AS WE ARE A 3 PUNTS GALERIA

aRTISTA 

Info exposició AS WE ARE

Nota de la galeria: 

Durant els dos últims i tumultuosos anys, en 3 Punts Galeria hem seguit amb la nostra tasca d'exposar de manera individual o col·lectiva a artistes propis, i a artistes que, sense pertànyer a la plantilla de la galeria, ens han semblat interessants i que aportaven una visió personal i enriquidora a les arts visuals.
Aquest fet, la cancel·lació de moltes fires d'art i altres esdeveniments, el desconcert i la incertesa ens ha donat una certa sensació que la nostra línia expositiva podia estar quedant una miqueta desdibuixada.
Per aquest motiu i amb la major de les il·lusions, vam mostrar en aquesta exposició una selecció d'obres que ens semblen molt representatives dels artistes que treballen de forma continuada amb nosaltres.
Vam mostrar una o dues obres de cada artista, especialment representatives i per a crear un petit context per a cadascun d'ells hem utilitzat el color en les parets de les sales de la galeria amb la intenció, també, de potenciar les obres exposades.
Ens sentim orgullosos dels nostres artistes, o, dit d'una altra manera, dels artistes amb els quals treballem en continuïtat, perquè ningú és de ningú. Orgullosos de la nostra relació professional i personal, teixida durant molt de temps i plagada d'anècdotes i moments vitals extraordinaris. Alguns d'ells ja no estan amb vida, però continuem treballant amb el seu llegat i els tenim molt presents en tot el que fem.
Aquesta exposició és com un retorn a la llar després de la tempesta. Un petit respir, envoltar-te dels teus i crear el millor context per a ells. En definitiva, agafar forces per a continuar avançant en aquest món trepidant, apassionant i exigent que posa a prova la nostra capacitat d'evolució, adaptació i creació dia a dia.



X

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.