Home > Exposiciones > MUSEU D'HISTÒRIA DE CATALUNYA

MUSEU D'HISTÒRIA DE CATALUNYA:
ELS CATALÀ FOTÒGRAFS D'UN SEGLE

MUSEU D'HISTÒRIA DE CATALUNYA

Centro de exposición

Museos y Fundaciones de Barcelona MUSEU D´HISTÒRIA DE CATALUNYA

Fechas

Exposición del 19/01/2022 al 25/09/2022 Terminada

Información

Info i mapa del Museu d'Història de Catalunya

Nota del Museu

L'exposició permet endinsar-nos en l’ingent llegat fotogràfic de Pere Català i Pic, Francesc Català-Roca i Pere Català i Roca, tres fotògrafs d’una mateixa nissaga i tres màxims exponents de la fotografia a Catalunya. A més, la mostra posa en relleu la figura de Maria Àurea Català, formada a la Llotja, qui va participar com a retocadora, en l’aventura fotogràfica al costat del pare i els germans. 

Les seves imatges no només són testimoni dels moviments i corrents artístics i culturals que es van produir al llarg del segle XX, sinó que també formen part de la iconografia de la història del país. 


Aquesta exposició pretén convidar a trobar punts comuns entre els autors i a reflexionar lliurement sobre l’extraordinària capacitat comunicativa i evocativa de la fotografia. I tanmateix, reconèixer la trajectòria dels tres fotògrafs, que van ser testimonis i, protagonistes d’alguns dels fets i de les fites més rellevants de la història i la cultura catalanes del segleX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.