Home > Exposiciones > MUSEU D'ART CONTEMPORANI DE BARCELONA

MUSEU D'ART CONTEMPORANI DE BARCELONA:
APUNTS PER A UN INCENDI DELS ULLS. PANORAMA 21

MUSEU D'ART CONTEMPORANI DE BARCELONA

Centro de exposición

Museos y Fundaciones de Barcelona MUSEU D´ART CONTEMPORÀNI DE BARCELONA- MACBA

Fechas

Exposición del 22/10/2021 al 27/02/2022 Terminada

Información

MUSEU D'ART CONTEMPORANI DE BARCELONA

Edifici Meier, planta 2

Artistes: Ana Domínguez, El Palomar, Laia Estruch, Arash Fayez, Antoni Hervàs, Rasmus Nilausen, nyamn i Pedro Pineda, Claudia Pagès, Aleix Plademunt, Marrita Pratts, Stella Rahola Matutes, Eulàlia Rovira, Ruta de autor, Adrian Schindler, Rosa Tharrats, Gabriel Ventura, Marc Vives.

Inici de la nota del museu: 

Apunts per a un incendi dels ulls és la primera exposició de Panorama, una nova sèrie de projectes transdisciplinaris que explora les estètiques i les pràctiques artístiques contemporànies a Barcelona i al seu voltant. Com suggereix l’«apunts» del títol, aquesta mostra col·lectiva pretén prendre nota, revelar i connectar sense ser concloent en absolut.

Apunts per a un incendi dels ulls reuneix un grup d’obres encarregades expressament i de produccions recents que s’exhibeixen a Barcelona per primera vegada. Inclou un gran ventall de disciplines, com ara la pintura, l’escultura, el treball amb paper, la videoinstal·lació, la performance, la fotografia i el tèxtil, i la impulsa el desig de defensar i verificar la realització d’exposicions in situ com a experiències que embolcallen el nostre cos com un tot sensible en l’espai.

Precio: 11.-€X

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.