Home > Exposiciones > TPK ART I PENSAMENT CONTEMPORANI

TPK ART I PENSAMENT CONTEMPORANI:
KITSCH, CAMP I CULTURA DE MASSES

TPK ART I PENSAMENT CONTEMPORANI

Centro de exposición

Museos y Fundaciones de Barcelona TPK ART I PENSAMENT CONTEMPORÀNI

Fechas

Exposición del 05/10/2021 al 20/10/2021 Terminada

Información

INFO I MAPA DE TPK

Dates: 5,7,11 i 20d'octobre 2021

Nota de TPK: Ens interessa abordar els conceptes del Kitsch i el Camp des dels seus orígens per obrir i fer conscient als participants dels processos històrics que van establir les bases de la postmodernitat.

En la nostra proposta sobre visualitats contemporànies considerem de vital importància proporcionar als artistes i persones interessades eines que els permetin ampliar la seva sensibilitat crítica a l'hora de consumir o interpretar la cultura, i alhora obrir debats i reflexions al voltant del que podríem anomenar una ètica personal de la creació.

Repassarem de forma breu, alguns conceptes principals:

Cultura de Masses
Alta i baixa cultura
Hi ha un gust en el mal gust



X

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.