Home > Exposiciones > CANALS GALERIA D'ART

CANALS GALERIA D'ART:
Deu anys després, Grau Garriga

CANALS GALERIA D'ART

Centro de exposición

Galería de arte CANALS GALERIA D 'ART

Fechas

Exposición del 01/07/2021 al 30/09/2021 Terminada

Información

CANALS GALERIA D'ART

INFO I MAPA DE CANALS GALERIA D'ART

Nota de la galeria: 

El 29 d’agost de 2011 moria a St. Mathurin Sur Loire l’artista més internacional nascut a Sant Cugat del Vallès, reconegut per la seva aportació en la renovació de del tapís a nivell de tot l’estat, a través de l’Escola Catalana de Tapís. Sant Cugat, 1929 – Saint Mathurin Sur Loire agost 2011

 

Aquest espai, molt vinculat amb aquest creador, ha demanat a lajuntament de la ciutat que es dediqui una plaça ò una avinguda a Grau Garriga, i també demana que  es faci una ruta senyalitzada a la ciutat, dels llocs que ell va pintar i per això nha quedat testimoni, posant plaques indicadores, tal i com han fet en daltres ciutats amb daltres artistes. Ell va pintar molts indrets de la vila: els seus camps, ponts, masies, etc... 

Canals-Galeria d’Art vol recordar aquesta efemèride amb una mostra íntima de pintures i dibuixos poc coneguts d’aquest autor, i la relació que va tindre durant la seva vida amb aquesta galeria.

Artista: GRAU GARRIGAX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.