Home > Exposiciones > GALERIA MARC DOMÈNECH

GALERIA MARC DOMÈNECH:
VISIONS I CADÈNCIES

GALERIA MARC DOMÈNECH

Centro de exposición

Galería de arte GALERIA MARC DOMÈNECH

Fechas

Exposición del 08/04/2021 al 04/06/2021 En curso

Información

GALERIA MARC DOMÈNECH

MAPA I INFO DE LA GALERIA MARC DOMÈNECH

Inauguració avui dia 8/04/2021 a les 19:00 h

Nota de la galeria: 

“En llenguatge musical, una cadència és el final d’una frase musical que conté punts de repòs o de disminució de la tensió que li donen un caràcter suspensiu. [...] Hi ha una altra accepció de la paraula, quan es refereix a una de les parts d’un concert: aquell passatge en què un dels intèrprets té l’ocasió de demostrar el seu virtuosisme, i això tant és vàlid per al violí de Niccolò Paganini com per a la guitarra de Frank Zappa. Aquesta exposició s’ajusta perfectament a les dues accepcions d’aquest terme musical. D’una banda, descobreix el virtuosisme de Viaplana en el dibuix i en la pintura, i de l’altra, ens convida a submergir-nos en les tensions generades per cadascun dels diàlegs proposats, que acaben esdevenint una cadència suspensiva que provoca ganes de saber què hi havia abans i què vindrà a partir d’ara en la seva obra.”  (Montse Frisach)

Artista: VICENÇ VIAPLANAX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.