Home > Exposiciones > GALERIA JORDI BARNADAS

GALERIA JORDI BARNADAS:
L´HOME QUE SABIA MIRAR EL MÓN

GALERIA JORDI BARNADAS

Centro de exposición

Galería de arte GALERIA JORDI BARNADAS

Fechas

Exposición del 01/03/2021 al 10/04/2021 Terminada

Información

GALERIA JORDI BARNADAS

INFO I MAPA DE LAGALERIA JORDI BARNADAS

Inici de la nota de la galeria: 

La Galeria Jordi Barnadas homenatja Manuel Castro, un dels mestres de la figuració narrativa

Els viatges i els llibres constitueixen l’element central de la pintura de l’artista, recentment traspassat

La Galeria Jordi Barnadas inaugura l’exposició L’home que sabia mirar el món, un homenatge a l’artista Manuel Castro, traspassat recentment. La galeria presenta una vintena d’obres, que recullen majoritàriament les seves dues passions: els llibres i els viatges. L’home que sabia mirar el món es pot visitar des de dijous 11 de març de 2021 fins dissabte 10 d’abril.

Manuel Castro (Còrdova, 1944 – Barcelona, 2020) va ser un artista singular. Per generació hauria d’haver estat un pintor abstracte, però –tossut– va seguir un camí vers la figuració personal i narrativa. Estudiós del color i bon coneixedor de la història de la pintura, les seves obres es van beneficiar de la seva vasta cultura i una afinada capacitat observadora. “Un savi, crític amb el món”, en paraules de Jordi Barnadas.

Artista: MANUEL CASTRO



X

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.