Home > Exposiciones > L'ARCADA GALERIA D'ART

L'ARCADA GALERIA D'ART:
JOSEP / RAMON MOSCARDÓ

L'ARCADA GALERIA D'ART

Centro de exposición

Galería de arte L'ARCADA

Fechas

Exposición del 19/02/2021 al 18/03/2021 En curso

Información

L'ARCADA GALERIA D'ART

INFO I MAPA DE L'ARCADA GALERIA D'ART DE BLANES.

NOTA DE LA GALERIA: 

Ganes de viure és el fil conductor de l'obra d'aquests 2 germans nascuts als peus del Tibidabo de Barcelona ja fa anys. Selecció d'obres per viatjar cap als moments vitals de qualsevol lloc. De dia o de nit l'atmosfera envolvent pintada magistralment arrossega a l'espectador a ser protagonista d'un quadre que un pot pensar que ha estat pintat per ell en un racó d'un cafè, en una platja o en els carrers d'una gran ciutat. La seguretat amb que les mans d'aquests artistes apliquen la seva tècnica, configuren una personalitat en el seu treball per projectar en l'enquadre el dibuix, el color i la llum que , ara com mai, ens regala una infinita il·lusió per les Ganes de viure !!

 

Són en Josep i en Ramon Moscardó. 

Mediterraniament artistes, mediterraniament creatius.

 

 

Artista: JOSEP MOSCARDÓ

Artista: RAMON MOSCARDÓX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.