Home > Exposiciones > GALERIA H20

GALERIA H20:
"SUITES AMB VARIACIONS"

GALERIA H20

Centro de exposición

Galería de arte GALERIA H2O

Fechas

Exposición del 28/01/2021 al 26/02/2021 Terminada

Información

GALERIA H20

GALERIA H20

INAGURACIÓ DIJOUS 28 DE GENER 2021 DE 16:00H  A 20:00H

NOTA DE LA GALERIA: La present mostra, és el resultat d’una part del treball dels darrers 3 anys de l’artista.
Aquestes "suites" amb variacions són diferents col·leccions de reflexió sobre l’art i el món que darrerament ens apareix, amb la memòria com aglutinant. La recuperació de fotografies inadequades en el seu moment i ara rescatades, sense oblidar que l’expressió artística es basa en el llenguatge i els seus girs expressius. Elements que en la seva significació i denominació apareixen com obra i com protagonistes, és a dir essencialment el metallenguatge, tal com molt bé comenta Ramon Casalé en la presentació d’aquesta quarta exposició individual a la galeria.

Artista: JORDI CERDÀX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.