Home > Exposiciones > Galeria Contrast

Galeria Contrast:
ESTATAMBESTAT/ESTATCONTRAESTAT

Galeria Contrast

Centro de exposición

Galería de arte GALERIA CONTRAST

Fechas

Exposición del 05/11/2020 al 05/12/2020 Terminada

Información

Galeria Contrast

INFO I MAPA DE LA GALERIA CONTRAST

Nota de la Galeria: 

Ens plau informar-vos que aquest dijous 5 de Novembre donem el tret de sortida de l'exposició de l'artista català Xavier G-Solís a la Galeria Contrast amb la mostra:

Estatambestat/ Estatcontraestat

 

Una exposició que denuncia l'abús del poder i que complementa l'exposició de Vilafranca del Penedès de l'artista a la Sala dels Trinitaris que es va inaugurar el passat 1 d'octubre.

 

Així doncs, l'artista ha creat una macro exposició formada per diferents elements artístics: videocreació, performance, instal·lacions artístiques, fotografia i gravat. 

 

Adjuntem dossier de premsa i alguna fotografia per a la vostra difusió. Degut a les restriccions aplicades pel Covid-19 la Galeria Contrast ha adaptat horaris i aforament.

 

Convocatòria premsa:

Us convoquem a una trobada a porta tancada dijous 5 de novembre a les 12h amb Xavier G-Solís per poder realitzar entrevistes, fotografies i preguntes a l'artista. 

 

Preguem, confirmeu la vostra assistència per poder organitzar els grups, ja que hi ha una limitació del 33% d'aforament, contestant aquest correu electrònic o a les dades de la signatura.

Artista: XAVIER G-SOLÍS



X

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.