Home > Exposiciones > Fundació Espai Guinovart

Fundació Espai Guinovart:
LLINDARS

Fundació Espai Guinovart

Centro de exposición

Museos y Fundaciones de Cataluña FUNDACIÓ ESPAI GUINOVART

Fechas

Exposición del 27/09/2020 al 14/03/2021 Terminada

Información

Fundació Espai Guinovart

Comissari Bernat Puigdollers

Exposició fins 14-03-2021

Nota de l'Espai Guinovart:

Un llindar és el límit entre dues (o més) realitats. La pintura no deixa de ser, al cap i a la fi, un espai intermedi, una porta o una finestra que ens permet entreveure la vida que batega a l’altra banda de la tela. La trajectòria de Josep Guinovart es caracteritza per una experimentació constant. El seu esperit inquiet el conduí a trepitjar terrenys artístics fins aleshores inexplorats.  No diem res de nou si afirmem que l’obra de Guinovart —pel seu vitalisme i per inspirar-se constantment en la realitat i la natura que l’envoltaven— s’aproxima molt al pols i al ritme de l’existència.

Artista: GUINOVART



X

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.