Home > Exhibitions > GALERIA H2O

GALERIA H2O:
CEL.LA NÒMADA

GALERIA H2O

Exhibition Center

Galería de arte GALERIA H2O

Dates

Exhibition del 18/11/2021 al 23/12/2021 Ended

Info

nota de la galeria:La cel·la s’allibera de tot el seu pes, de la seva opressió, i es converteix en un record lleuger, on desapareixen els murs, la presó, i tota la ciutat... La cel·la viatge amb nosaltres, ens acompanya sempre més, convertida en una memòria travessada per l’aire i la natura. L’ancoratge a uns fets i uns llocs concrets, s’esvaeix a favor d’un dibuix en el paisatge com a únic testimoni que connecta aquells moments del meu avi a la presó Model com a represaliat de la dictadura i una nova sensació de llibertat.

L’accés a la cel·la on havia estat pres el meu avi em permet fer una recerca de les memòries acumulades en aquell lloc i en els records familiars i personals. A través de les traces fixades en l'espai de la cel·la, m’endinso en les relacions que sorgeixen entre els elements construïts i el fets viscuts, entre els elements físics que ens rodegen i els records que això genera. Un projecte que acaba produint una sèrie de reflexions sobre el mateix espai de la cel·la i de la presó Model en diferents formats (fotografia, collage, frottage, vídeo, dibuix, etc.), juntament amb unes instal·lacions en el paisatge que funcionen com un acte catàrtic respecte d’aquest passat.

Performer: ADRIÀ GOULA



X

Sign up to newsletter

Please enter your email address and you will be sent the latest news and novelties about art centres. You can unsubscribe at any time.

Email Addres:

The user authorises Barcelona Art to manage the data provided in this form for commercial purposes.

Newsletter

Thank you for subscribing to our Newsletter. We hope you will like the information we send you.