Home > Exhibitions > GALERIA MARC DOMÈNECH

GALERIA MARC DOMÈNECH:
DE GLEIZES A GUERRERO. DIBUXANT UNA COL.LECCIÓ III

GALERIA MARC DOMÈNECH

Exhibition Center

Galería de arte GALERIA MARC DOMÈNECH

Dates

Exhibition del 10/06/2021 al 10/09/2021 Ended

Info

GALERIA MARC DOMÈNECH

INFO I MAPA DE LA GALERIA MARC DOMÈNECH

Nota del galerista: 

La sèrie d'exposicions 'Dibuixant una col·lecció', de la que ara us en presentem la tercera edició, va néixer com a continuació a les mostres titulades 'Aquelles petites coses...' amb l'objectiu d'incentivar el col·leccionisme.
Mentre la sèrie 'Aquelles petites coses...' la formen exposicions que pretenen mostrar obres que ajudin a fer el primer pas, tot seleccionant dibuixos, pintures, escultures de mides reduïdes i de preus majoritàriament modestos; les peces que s'exposen en la sèrie 'Dibuixant una col·lecció' corresponen a una selecció d'obres sobre paper que per la seva qualitat, època i autoria podrien formar part d'una col·lecció més consolidada. Aquests dibuixos, collages i aquarel·les, tenen en comú que encarnen en ells mateixos el més significatiu de cada artista i exposant-los junts en aquesta mostra hem volgut fer el nostre propi 'dibuix' d'una col·lecció que considerem que aglutina elements molt significatius de l'art del segle XX.



X

Sign up to newsletter

Please enter your email address and you will be sent the latest news and novelties about art centres. You can unsubscribe at any time.

Email Addres:

The user authorises Barcelona Art to manage the data provided in this form for commercial purposes.

Newsletter

Thank you for subscribing to our Newsletter. We hope you will like the information we send you.