Si tienes problemas para ver este mail pulsa aquí

   
Newsletter 12 de Junio 2020

Newsletter BCNArt

(CAT). BCNArt informa de les exposicions, galeries, museus i espais d'art de Barcelona i Catalunya.

(ESP). BCNArt informa de las exposiciones, galerías, museos y espacios de arte de Barcelona y Catalunya.



Exposición LA PLATAFORMA

LA PLATAFORMA

INFO I MAPA DE LAPLATAFORMA

NOTA DE LA GALERIA: 

"Synkretismos" nos invita a observar cómo la iconografía urbana ha sido capaz de adaptarse a la proliferación incesante de imágenes, nutriéndose de ellas e incluyendo nuevos elementos a la semántica propia de la expresión plástica urbana.

Stasny artista plástico y realizador publicitario, utiliza la pintura cómo forma de exploración, su proceso creativo es intuitivo y usa su capacidad de síntesis para convertir ideas complejas en iconos.  De esta manera, invita al observador a descifrar el significado de la forma, colocando su obra en un lugar entre el pop urbano y la iconografía étnica.

Sus imágenes poseen una simplicidad caligráfica y están acompañadas de colores vibrantes, trabaja la pintura automática a través de grafismos y del espacio en blanco con una finalidad armónica y con el objetivo de arrojar luz sobre el inconsciente. 

ENTRADAS: https://linktr.ee/laplataformacontemporaryart



Feria PARIS PHOTO 2020

Ferias Internacionales.
Del 12/11/2020 al 15/11/2020



Exposición Galeria Marc Domenech

Galeria Marc Domenech

INFO I MAPA DE LA GALERIA MARC DOMENECH

US PASEM PARCIALMENT LA NOTA DE LA GALERIA:

L’obra de Joan Rabascall (Barcelona, 1935) es caracteritza per proposar una mirada irònica i incisiva al món de la cultura de masses i del consumisme, alhora que reflexiona sobre el ‘poder’ i els seus aparells de seducció. A través del seu particular llenguatge visual, ens proposa un retrat crític d’una societat dominada per la banalitat i obsessionada pel desig i el plaer amb el conseqüent deliri exhibicionista que en deriva.



Exposición Sala Parés

Sala Parés

Espai 2

INFO I MAPA DE LA SALA PARÉS

EL ARTE NO SE DETIENE EN EL CONFINAMIENTO



Exposición Galeria Joan Prats

Galeria Joan Prats

INFO I MAPA DE LA GALERIA JOAN PRATS

NOTA DEL GALERISTA:

La primavera ha estat marcada per una transformació radical de les nostres maneres de desplaçar-nos, relacionar-nos i intercanviar. 

Com a resposta a aquesta situació, ens hem atrevit a demanar als artistes de la galeria que participin en aquesta exposició que ara presentem, amb els treballs que han realitzat durant aquest temps d’aïllament social. Són respostes diverses a una mateixa pregunta, tenen en comú l’ús del paper com a suport, habitual per a alguns, inèdit per a altres.



Feria PAPER POSITIONS BERLIN

Ferias Internacionales.
Del 10/09/2020 al 13/09/2020



Exposición Nogueras Blanchard

Nogueras Blanchard

INFO I MAPA DE NOGUERAS BLANCHARD

 



Exposición VICTOR LOPE ARTE CONTEMPORÁNEO

VICTOR LOPE ARTE CONTEMPORÁNEO

INFO Y MAPA DE VICTOR LOPE ARTE CONTEMPORÁNEO

Inauguración el jueves 18 de junio 2020 



Exposición L'Arcada Galeria d'Art

L'Arcada Galeria d'Art. Blanes.

INFO I MAPA DE L'ARCADA GALERIA D'ART

NOTA  DE LA GALERIA:

Tenim el plaer una vegada més de presentar-vos una acurada selecció d'obres majoritàriament en gravat d'artistes de primer nivell tant nacional com internacional "Primeres Firmes" és un recull del treball de tot un any perquè la vostra visita sigui atractiva, interessant i a la vegada engrescadora tant des del punt de vista artístic com des del punt de vista d'inversió.

Tots i cada un dels artistes que hi trobareu tenen un currículum i reconeixement internacional de primer ordre: Tàpies, Miró, Plensa, Barceló, Picasso, Dalí, Feito, Alcaraz. Tots tenen obres en museus, fundacions i col•leccions importants tant aquí com a l'estranger.

Gaudeix de la presentació en Instagram Live el proper divendres 12 de juny a les 7 de la vespre.

AQUI VEUREU LA PRESENTACIÓ

VEURE L'EXPOSICIÓ



Exposición Galeria Antoni Pinyol

Galeria Antoni Pinyol

INFO I MAPA DE LA GALERIA ANTONI PINYOL

NOTA DE LA GALERIA:

L’exposició del 28è Premi Telax que es podrà veure a partir del 16 de juny a la Galeria Antoni Pinyol, reuneix les obres dels 11 artistes seleccionats per aquesta edició del premi d’art contemporani que celebra anualment la galeria.

Aquest any, destaquen les propostes que intenten anar més enllà dels llenguatges tradicionals de la pintura, la fotografia i l’escultura, a través de mirades completament diverses de la mà d’11 artistes emergents, que reflecteixen l’actualitat artística del nostre entorn.

Els participants han estat seleccionats pel jurat que, per aquesta edició, es composa per l’artista Aureli Ruiz, la dissenyadora i interiorista Cristina Pinyol, el director del Convent de les Arts d’Alcover i artista Aleix Antillach, la comissària i directora de la revista Artiga Assumpta Rosés i, el director de la galeria, Antoni Pinyol.



Exposición Museu de Badalona

Museu de Badalona

INFO I MAPA DEL MUSEU DE BADALONA

Entrada lliure a l'exposició. Aforament limitat a un terç de la capacitat!

Horari de l'exposició: De dimarts a divendres de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

Dissabtes i diumenges de 10 a 14 hores

ENTRADA LLIURE

NOTA DEL MUESU:

Aquesta exposició recull un conjunt de fotografies fetes entre l’últim quart del segle XIX i l’últim quart del XX: cent anys d’intensos canvis per a Badalona, una vila que, en aquest període, es transformarà en ciutat i creixerà de forma gairebé ininterrompuda.

Aquest canvi queda molt ben testimoniat per les imatges de l’exposició, on podrem veure com la ciutat va ocupant el lloc dels camps i la vida urbana va desplaçant els hàbits rurals.



Feria ART TORONTO

Ferias Internacionales.
Del 29/10/2020 al 01/11/2020



EL PRÓXIMO JUEVES 25 DE JUNIO 2020 SE INAUGURA ARTNOU


SALA DE VENTAS BARCELONA ANUNCIA UNA NUEVA SUBASTA ONLINE.


PREMIS GAC 2020 - XIII NIT DEL GALERISME


FRESH FROM THE STUDIO. APULEIUS BY SAMUEL SALCEDO.


adngalería. Take away #15
También puedes seguirnos en Facebook, Twitter y Google +