Home > Expositions > GALERIA MARC DOMÈNECH

GALERIA MARC DOMÈNECH:
DE GLEIZES A GUERRERO. DIBUXANT UNA COL.LECCIÓ III

GALERIA MARC DOMÈNECH

Centre d\'Exposition

Galería de arte GALERIA MARC DOMÈNECH

Dates

Exposition del 10/06/2021 al 10/09/2021 Terminé

Information

GALERIA MARC DOMÈNECH

INFO I MAPA DE LA GALERIA MARC DOMÈNECH

Nota del galerista: 

La sèrie d'exposicions 'Dibuixant una col·lecció', de la que ara us en presentem la tercera edició, va néixer com a continuació a les mostres titulades 'Aquelles petites coses...' amb l'objectiu d'incentivar el col·leccionisme.
Mentre la sèrie 'Aquelles petites coses...' la formen exposicions que pretenen mostrar obres que ajudin a fer el primer pas, tot seleccionant dibuixos, pintures, escultures de mides reduïdes i de preus majoritàriament modestos; les peces que s'exposen en la sèrie 'Dibuixant una col·lecció' corresponen a una selecció d'obres sobre paper que per la seva qualitat, època i autoria podrien formar part d'una col·lecció més consolidada. Aquests dibuixos, collages i aquarel·les, tenen en comú que encarnen en ells mateixos el més significatiu de cada artista i exposant-los junts en aquesta mostra hem volgut fer el nostre propi 'dibuix' d'una col·lecció que considerem que aglutina elements molt significatius de l'art del segle XX.



X

Abonnez-vous à la newsletter

Saisissez votre adresse mail et vous recevrez les dernières nouveautés concernant les centres d’art. Vous pourrez vous annuler votre abonnement à tout moment. novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Courriel:

J’autorise Barcelona Art à utiliser les données fournies lors de mon abonnement à des fins commerciales

Newsletter

Votre inscription a bien été prise en compte, nous vous en remercions! Nous espérons pouvoir répondre à vos attentes.