Home > Exposiciones > L'Arcada Galeria d'Art

L'Arcada Galeria d'Art:
PRIMERES FIRMES

L'Arcada Galeria d'Art

Centro de exposición

Fechas

Exposición del 12/06/2020 al 02/07/2020 Terminada

Información

L'Arcada Galeria d'Art. Blanes.

INFO I MAPA DE L'ARCADA GALERIA D'ART

NOTA  DE LA GALERIA:

Tenim el plaer una vegada més de presentar-vos una acurada selecció d'obres majoritàriament en gravat d'artistes de primer nivell tant nacional com internacional "Primeres Firmes" és un recull del treball de tot un any perquè la vostra visita sigui atractiva, interessant i a la vegada engrescadora tant des del punt de vista artístic com des del punt de vista d'inversió.

Tots i cada un dels artistes que hi trobareu tenen un currículum i reconeixement internacional de primer ordre: Tàpies, Miró, Plensa, Barceló, Picasso, Dalí, Feito, Alcaraz. Tots tenen obres en museus, fundacions i col•leccions importants tant aquí com a l'estranger.

Gaudeix de la presentació en Instagram Live el proper divendres 12 de juny a les 7 de la vespre.

AQUI VEUREU LA PRESENTACIÓ

VEURE L'EXPOSICIÓ

Artista: VARIS ARTISTES



X

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.