Home > Exposiciones > La XINA A.R.T.

La XINA A.R.T. :
Columnes sense fam / La disecció dels panets

La XINA A.R.T.

Centro de exposición

Galería de arte LA XINA A.R.T.

Fechas

Exposición del 30/11/2019 al 28/12/2019 Terminada

Información

La XINA A.R.T. 

Carrer de l'Hort de la Bomba, 1   08001  Barcelona

Aquesta parella d'artistes francesos, rodamons com tot artista que es preu de ser-ho (han viscut a Barcelona, a Berlín, a diversos llocs de França), tornen a la que sempre serà casa seva, La Xina A.R.T., per mostrar-nos els seus darrers treballs: escultures, instal·lacions, vídeos, impressions digitals... Ambdós ja han participat en diversos projectes col·lectius al nostre espai, però ara inauguraran la seva primera exposició a quatre mans aquí. Són membres, des de la seva fundació, de la Xarxa europea d'espais de creació Kanîbal'hopox i, darrerament, han creat el col·lectiu artístic APTE, amb seu a la Bretanya francesa. A La Xina ens ofereixen dues propostes:

Mapa de la XINA A.R.T.

Artista: Martine Saurel

Artista: Loran Jacob



X

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.