Home > Noticias > LA GALERIA ARTUR RAMON ART ENS CONVIDA EN COL.LABORACIÓ AMB ELS AMICS DELS MUSEUS DE CATALUNYA A LA SESSIÓ DE CONFERÈNCIES: PASSIÓ PER L'ART. EL COL.LECCIONISME

10/01/2020

LA GALERIA ARTUR RAMON ART ENS CONVIDA EN COL.LABORACIÓ AMB ELS AMICS DELS MUSEUS DE CATALUNYA A LA SESSIÓ DE CONFERÈNCIES: PASSIÓ PER L'ART. EL COL.LECCIONISME


PASSIÓ PER L'ART. EL COL·LECCIONISME

que tindrà lloc el dimecres 15, dimecres 22 i dimarts 28 de gener a l’auditori del Col·legi de Farmacèutics (Girona, 64-66).

Programa:

Dimecres 15 de gener. Col·leccionisme, el mercat de l’art i les subastes.

A càrrec de Sr. Edmund Peel, fundador de Sotheby’s Espanya.

A través d’aquesta conferència es farà un llarg repàs de l’evolució del col·leccionisme per etapes i èpoques: de l’Edat Mitjana fins a finals del Segle XVIII; de la Revolució Francesa fins al “Salon des Independants”; l’arribada de les avantguardes i de les galeries comercials; la irrupció d’Estats Units en el mercat a partir de 1908; els anys flacs de 1930 a 1955; el relleu de Paris per Londres com a capital del mercat internacional el 1957 i la subhasta de la col·lecció Goldschmit el 1958; i, finalment, el mercat d’art contemporani des del 2004 fins als nostres dies. Coneixerem a fons les raons que han motivat aquests canvis a través de la història. *La conferència serà en castellà.


Dimecres 22 de gener. Experiències a les fires d'art i col·leccionisme contemporani

A càrrec de Carlos Taché i Carlos Duran

Galeristes representatius de la ciutat de Barcelona, a través de les seves experiències personals, establiran un diàleg on explicaran el mon del col·leccionisme a les galeries i les fires d’art tant nacionals com internacionals.

Dimarts 28 de gener. Col·leccionisme a Barcelona

A càrrec del Sr. Artur Ramon, galerista d’art contemporani

La conferència girarà entorn al col·leccionisme a Catalunya posant el principal focus a l’època que va de la Postguerra a l’actualitat (1939-2020). Recorrerem de manera sintètica vuitanta anys del col·leccionisme català fixant-nos en les tendències, els gustos, les pulsions de cada època. I reflexionarem sobre el fet de col·leccionar avui a Catalunya i entendre el perquè de la seva pèrdua de centralitat en el nostre món i la preocupant manca d’un relleu generacional.

Preu:
3 sessions: 
Socis: 50 euros - No socis: 65 euros
1 sessions: Socis: 20 euros - No socis: 25 euros
En cas de només poder anar a una o dues sessions cal avisar a la secretaria. 

Reservant com a amics de Artur Ramon Art podeu aprofitar el descompte per als socis!

FER LA RESERVA ONLINE AMB AMICS DELS MUSEUS

 Fuente: ARTUR RAMON ARTX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.