Home > Noticias > LA FUNDACIÓ VILA CASAS COMUNICA LES PROPERES EXPOSICIONS

29/12/2019

LA FUNDACIÓ VILA CASAS COMUNICA LES PROPERES EXPOSICIONS


PROPERES EXPOSICIONS

Guerrero Medina, El meu compromís

Del 24-01-2020 al 24-05-2020 Espais Volart

El meu compromís és la mostra individual de Guerrero Medina, ideada i dirigida per Antoni Vila Casas i l'artista. Reuneix prop de 200 obres de l’artista nascut a Jaén l’any 1942 i posa l'èmfasi en aquelles peces més significatives de cada etapa creativa de l’autor. El recorregut el vertebren quatre eixos temàtics, tots ells dedicats a la figura: Art-denúncia, Exilis, Fragments de la memòria i Pintant Velázquez.

Inauguració el 23 de gener a les 19.30h.

Mapa Espais Volart

______________________________________________________________

 

Palmira Puig i Marcel Giró, Saudades de São Paulo
Del 02/02 al 03/05 | Museu Palau Solterra

La mostra Saudades de São Paulo és un reconeixement a l’obra fotogràfica de Palmira Puig i Marcel Giró, i també un record a la trajectòria vital d’una parella extraordinària.
Comissariada per Rocío Santa Cruz, l'exposició recull una seixantena d’obres d’aquests dos fotògrafs exiliats al Brasil que van participar de manera activa de l’avantguarda fotogràfica brasilera.

Inauguració l'1 de febrer a les 19.30h.

Mapa Museu Palau Solterra

 

______________________________________________________________

Enric Ansesa, Persistències
De l'11/02 al 14/06 | Museu Can Framis

Persistències és la mostra individual d’Enric Ansesa que es podrà visitar al Museu Can Framis de l'11 de febrer al 14 de juny de 2020. Comissariada per Toni Álvarez de Arana, l’exposició mostra l’evolució dels treballs d’un dels artistes més destacats de l’art abstracte actual. La mostra, que reuneix peces dels gairebé cinquanta anys de trajectòria de l’artista, incideix en els aspectes més iconogràfics d’una obra que, des de mitjans dels anys setanta fins a dia d’avui, ha tingut un comú denominador: el color negre.

Inauguració el 10 de febrer a les 19.30h.

Mapa Museu Can Framis

 

 

______________________________________________________________

 

 

Andrea Torres, Inside The Unknown
Del 23/02 al 14/06 | Museu Can Mario

Andrea Torres Balaguer presenta Inside The Unknown, una mostra que reuneix prop de cinquanta fotografies datades entre els anys 2013 i 2019. Extretes de les successives sèries que l’autora ha creat durant la seva breu però intensa carrera, les obres es presenten entrellaçades per una narrativa implícita que es manté constant dels seus inicis creatius.

Inauguració el 22 de febrer a les 19.30h.

Mapa Museu Can Mario

 Fuente: Fundació Vila CasasX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.