Home > Noticias > Presentació del llibre “MATIES MAYANS BARTROLÍ Dibuixos”

29/11/2017

Presentació del llibre “MATIES MAYANS BARTROLÍ Dibuixos”


La Sala d’actes del Museu Molí Paperer de Capellades acollirà el proper dissabte 2 de desembre a les dotze del migdia, la presentació del llibre “MATIES MAYANS BARTROLÍ Dibuixos”, del capelladí Antoni Pons.

 

El llibre recull l’obra gràfica de l’artista i dibuixant Maties Mayans que el propi Antoni Pons va recopilar a l’exposició  “Caricatures” que es va realitzar el juny del 1996 a les Voltes Casa Bas, completada amb els acudits gràfics publicats a la revista local capelladina L’Ullera i els dibuixos corresponents a la seva etapa Barcelonina.

 

La quarantena de dibuixos que es recopilen pertanyen majoritàriament a persones de Capellades i destaquen, segons Antoni Pons, per la seva versemblança i el fi sentit de l’humor que caracteritzava a l’artista.

 

Maties Mayans va formar part del grup anomenat “Amigos de las Artes” juntament amb altres artistes capelladins com Joan Campoy, Josep Costa Solé, Francesc Piñol i Amadeu Freixas Vivó.

 

A la presentació, intervindran l’autor del llibre Antoni Pons, Jordi Castellví, Antropòleg Capelladí i autor del pròleg, i el professor i llicenciat en Belles Arts Joan Romaguera.

 

Antoni Pons, divulgador i promotor d’exposicions, ha estat al capdavant de la gestió de la sala d’exposicions municipal de Capellades Les Voltes Casa Bas durant 16 anys.Fuente: Museu Molí Paperer de CapelladesX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.