Home > Exposiciones > Sant Lluc

Sant Lluc

Sant LlucSant Lluc

Centro de exposición

Espacios Barcelona Sant Lluc

Fechas

Exposición del 11/12/2017 al 16/12/2017 Terminada

Descripción

 7 ª Setmana de la Fotografia de Sant Lluc,  una iniciativa creada ara fa set anys per impulsar i fer viure l’art de la llum.

Cercle Artístic de Sant Lluc. Carrer Mercaders, 42. Barcelona

L'Institut d'Estudis Fotogràfics de Cataluna -IEFC-, col.abora amb la setena setmana de la FOT9GRAFIA de Sant Lluc.

Aquesta exposició ens permet descobrir l’obra fotogràfica de Ricard Duran i Bargalló (Sabadell 1916 - Barcelona 1986) un dels autors més interessants i alhora poc coneguts de la fotografia catalana de postguerra. La seva obra, visualment polièdrica, viatja a cavall entre la fotografia experimental de la Nova Objectivitat i el document del Neorealisme, dues tendències artístiques que ell combina amb naturalitat.

http://www.santlluc.cat

 

http://www.iefc.catX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.